Productnieuws

Vaillant’s nieuwe regelaars sensoHOME en sensoCOMFORT: Stijlvol en slim geregeld

De nieuwe senso-control range is ontworpen voor alle Vaillant eBUS-systemen vanaf 2006. De regelaars zijn verkrijgbaar in bedrade en draadloze versie. In deze serie is er een ruimtethermostaat (sensoHOME) en een systeemregelaar (sensoCOMFORT) beschikbaar. Voor bediening op afstand kan gebruik worden gemaakt van een gateway (sensoNET) en de sensoAPP.

De senso-control range is ontworpen met oog voor design en maakt indruk met hoogwaardige materialen zoals hoogwaardig glas.

Systeemconfiguratie in slechts enkele eenvoudige stappen

De eerste configuratie kost merkbaar minder tijd dan normaal. Binnen twee minuten kunt u alle belangrijke instellingen eenvoudig configureren door enkele algemene vragen te beantwoorden. Zo stelt het systeem een configuratie voor met voorgedefiniëerde instellingen op basis van de verwarmingstoestellen en de hydraulica. De handmatige instellingen kunnen uiteraard achteraf worden uitgevoerd. Aan het einde van het configuratieproces controleert het controlescherm de aanleg van de bedrading.

sensoHOME ruimtethermostaat

Neem controle en vertrouw op hoge kwaliteit: garandeer jouw klanten maximaal comfort met de kamerthermostaat sensoHOME en zijn intuïtieve bedieningspaneel. Het biedt de perfecte oplossing voor installaties met slechts één verwarmingscircuit.

Het is mogelijk om de sensoHOME te upgraden naar een eenvoudige systeembesturing door het toevoegen van een extra buitensensor om te profiteren van weerscompensatie. Het apparaat is dan in staat om de temperatuur van bijvoorbeeld de radiatoren aan te passen aan de buitentemperatuur. Op deze manier is het energieverbruik efficiënter en wordt het comfort verhoogt.

sensoCOMFORT systeemregelaar

Alles-in-één-oplossing voor complexe systemen - met de sensoCOMFORT raad je klanten klanten een comfortabele allround systeembesturing aan die maximaal negen verschillende verwarmingscircuits kan aansturen. Hierdoor is de sensoCOMFORT bijvoorbeeld ook geschikt voor een appartementencomplex. Er is dan namelijk geen individuele kamerregeling voor elk appartement meer nodig. Dit betekent enerzijds minder installatie-inspanning voor jou en anderzijds een grote kostenbesparing voor jouw klanten.

Investeren in extra apparaten is niet nodig, want alles wordt centraal en comfortabel geregeld door de sensoCOMFORT. Dit vereenvoudigt de installatie en de bediening, omdat je slechts met één menustructuur voor meerdere systeemelementen te maken heeft.

Met de sensoCOMFORT kun je een systeemoplossing die zowel zeer efficiënt als milieuvriendelijk integreren. Dankzij de gemeenschappelijke eBUS-taal zijn alle uitbreidingen met duurzame energie gemakkelijk uit te voeren. Daarbij komt een toekomstgericht voordeel: moeiteloos de zonne-opbrengst en verbruik controleren om de werking van het systeem van de klant nog efficiënter te maken.