Productnieuws

Vasco Elia lage temperatuurradiator

Ga je bouwen of verbouwen? Dan is de Elia de ideale warmtebron voor jouw huis. Dankzij de Vasco Elia verwarm jij de gewenste kamers snel én doeltreffend. Het geïntegreerde ventilatiesysteem én de korte opwarmingstijd zorgen voor een optimale en efficiënte verdeling van de warmte in de ruimte. Daardoor gebruik jij elke kamer naar wens. Zo kan je steeds de aangename temperatuur van 20 °C aanhouden. Een gezond binnenklimaat is zo gegarandeerd!

Waarom kiezen voor de Elia LTR?

  1. Ideaal in combinatie met warmtepompen en condenserende gas/olie ketels. De Elia vormt de perfecte combinatie met de Vica warmtepomp van Vasco of een andere warmtepomp.
  2. Energie-efficiënte en volautomatische werking: in ongebruikte kamers staat de Vasco Elia uit waardoor de klant energie en kosten bespaart. Door de volautomatische bediening regelt Elia het toerental van de ventilatoren automatisch. Zo blijft een aangenaam binnenklimaat behouden. Er is dus geen ingewikkelde programmatie nodig.
  3. Maximaal warmtevermogen: Elia is de ideale radiator voor vertrekken waar lage temperaturen vereist zijn. Ondanks dat de Vasco Elia niet zo groot is, behaalt hij toch hoge afgiftes.
  4. Korte opwarmingstijd: het geïntegreerde ventilatiesysteem zorgt voor een optimale en efficiënte verdeling van de warmte in de ruimte. Door dat systeem krijgt Elia een hoge dynamiek en een snelle responstijd. Concreet wil dat zeggen dat het systeem een korte opwarmtijd heeft en snel afkoelt. Daardoor gebruik je kamers naar wens.
  5. Muisstille, comfortabele werking.
  6. Uitgekiende constructie en eenvoudige montage: een snelle en eenvoudige montage zoals bij de universele paneelradiator.

Kijk voor meer informatie op www.vasco.eu

Bekijk het assortiment

 
 
Meer weten over Vasco?