Redactioneel

Kom ook naar VentEvent, hét online congres over ventilatie

Kom op dinsdag 1 juni naar het VentEvent, hét Nederlandse online congres over ventilatie voor ventilatieprofessionals in installatie, bouw en gebouwbeheer. Zien we je bij onze kennis sessie waarbij Matthias Stukker van Rensa Techniek uitgebreid ingaat op een gezond binnenklimaat in schoolgebouwen?

Ventilatie staat vol in de spotlights! Of het nu gaat om frisse scholen, gezonde kantoren of een prettig binnenklimaat in huis: goede ventilatie krijgt de aandacht die het verdient.

Consumenten en professionele opdrachtgevers zijn kritischer dan ooit en nemen geen genoegen meer met hoge CO2-niveaus. De coronacrisis en de vraag naar virusvrije binnenruimtes, gaf het doorslaggevende zetje in een trend die al langer zichtbaar is. Een bewezen gezond binnenklimaat wordt een basisbehoefte.

Doorpakken, maar hoe?

Nu moet de markt dus doorpakken! Maar hoe? Op het online ventilatiecongres VentEvent op 1 juni de antwoorden op deze vragen.

Prominente sprekers uit de sector informeren over de laatste stand van zaken rond wet- en regelgeving, tonen de meest innovatieve technieken en laten aan de hand van enkele prachtige praktijkvoorbeelden zien wat er allemaal mogelijk is met ventilatie.

Kennissessie met Rensa

De sessies zijn thematisch onderverdeeld in ‘wonen’, ‘kantoren’ en ‘scholen’. Wil je als bezoeker alles weten over scholen? Blijf dan simpelweg bij de sessies scholen hangen. 

Daar zal Matthias Stukker, manager techniek bij Rensa Verwarming & Ventilatie dieper ingaan op centrale en decentrale ventilatie op scholen. Hoe zorg je als school voor een gezond binnenklimaat? En hoe kun je daar als installateur bij helpen?

Matthias Stukker neemt bezoekers vanaf 13.55 uur stap voor stap mee in dat proces.

Je kunt ook naar andere sessies: kies uit wat je interessant vindt en doe er je voordeel mee!

Gratis te bezoeken

Het VentEvent is geheel gratis te bezoeken. Ben je werkzaam in de installatie(advies)sector, architectuur of de bouw? Kom dan langs.

Aanmelden