Productnieuws

Het vernieuwde evohome: de slimste manier voor aangename en energiezuinige verwarming

Je kent evohome als de slimme zoneregeling waarmee je klant de verwarming in twaalf ruimtes in een woning of kantoor los van elkaar kan regelen. Deze beproefde en betrouwbare slimme zoneregeling is uitgebreid met vier extra functies. Daarmee is evohome nu nóg slimmer.

[tekst] De wereld verandert, net als de wijze waarop we onze verwarming en koeling van onze woning regelen. Met het vernieuwde evohome maak je je klanten klaar voor de manier waarop we nu en straks omgaan met energie.

Resideo heeft al het goede van evohome behouden: evohome is de slimste alles-in-éénoplossing in de markt. Het is draadloos, met wifi verbonden en eenvoudig te installeren. Nu evohome een update heeft gekregen, is het nog aantrekkelijker voor je klanten.

Maak kennis met de vier nieuwe functies van evohome

De slimme zoneregeling voor cv-ketels, radiatoren en vloerverwarming…

1 …is nu toepasbaar met warmtepompen – De ideale keuze, nu en in de toekomst. evohome is nu geschikt voor vrijwel elk huishouden en elke toepassing. Het werkt naast cv-ketels en stadsverwarming ook met warmtepompen.

2 …heeft nu temperatuurregeling voor verwarmen en koelen – Je klanten schakelen eenvoudig tussen verwarmen en koelen, zodat ze elke zone afzonderlijk kunnen regelen voor maximaal comfort. De woning blijft aangenaam warm in de winter en koel in de zomer.

3 …beschikt nu over gepatenteerde Specifieke Afgifte AfstemmingTM – evohome leert automatisch de warmtecapaciteit van elke zone kennen en stuurt de ketel zo nog efficiënter aan.

4 …is nu slim weersafhankelijk – Op basis van de buiten-, kamer- en ingestelde temperatuur regelt evohome het ideale comfort per zone, met minder energieverbruik. Slimmer en energiezuiniger dan weersafhankelijk regelen!

Als evohome-installateur ben je nooit alleen

Resideo biedt van A tot Z ondersteuning waar dat nodig is, van handige hints en tips tot volledige opleidingen. Meer weten over evohome, de enige slimme zoneregeling die je klanten nodig hebben? Je kennis over cv-optimalisatie vergroten of aanscherpen? Update je vaardigheden en doe mee aan de slimme evohome-revolutie.

Kijk voor meer informatie op homecomfort.resideo.com/evohome