Maak kennis met de NEA SMART 2.0, de slimme ruimtethermostaat waarmee jij jouw klanten altijd het hoogste comfort kunt garanderen.
Productnieuws

Verwacht meer van de NEA SMART 2.0

Maak kennis met de NEA SMART 2.0, de slimme ruimtethermostaat waarmee jij jouw klanten altijd het hoogste comfort kunt garanderen. 

Installeren niet langer een tijdrovend proces

Ongeacht of je NEA SMART 2.0 als draadloze of bedrade uitvoering installeert, beide uitvoeringen onderscheiden zich in de praktijk door een zeer eenvoudige installatie. Zo maakt de draadloze variant het zelfs mogelijk om hak- en herstel werkzaamheden tijdens de installatie volledig te vermijden. 

Na het installeren van de ruimtethermostaat, kan de inbedrijfsstelling gemakkelijk worden gedaan via de smartphone, tablet of pc. Door de automatische hydraulische afstelling is het tijdrovende proces van instellen, en naregelen van de oppervlakteverwarming helemaal niet meer nodig. 

Service waar je klanten warm voor lopen

In de NEA SMART app is een speciale omgeving gecreëerd voor de installateur, waar alle analyse- en onderhoudsinformatie te vinden is. 
Zo blijven tijdrovende afspraken ter plaatse bespaard, en kun je volledig vertrouwen op onderhoud en diagnose op afstand. Je klanten zullen het geweldig vinden als je zo snel kunt reageren. 

Meerwaarde voor jouw klant

De NEA SMART 2.0 ruimtethermostaat is beschikbaar in twee kleurvarianten – subtiel in het wit of als blikvanger in het zwart. De thermostaat is standaard voorzien van een display met een moderne LED-matrix, waarop de gewenste temperatuur gemakkelijk in te stellen is. 

Energiebesparing door slimme functies

Dankzij de geofencing-technologie verwarmt NEA SMART 2.0 alleen wanneer jouw klant ook daadwerkelijk thuis is – of onderweg daar naartoe. 

Ook beschikt de NEA SMART 2.0 over openraamdetectie, en een autonome energiebesparende modus waarmee de ruimtethermostaat energiebesparingen tot wel 20 procent mogelijk maakt.