Productnieuws

VSH SudoPress: het totale presssysteem met dubbele veiligheid

Aalberts integrated piping systems bied je altijd de beste oplossing voor jouw project. Profiteer bijvoorbeeld van de voordelen van VSH SudoPress. Een compleet, snel te installeren presssysteem met dubbele veiligheid: Leak Before Pressed én Visu-Control®. 

VSH SudoPress is een uiterst compleet leidingsysteem met V-profiel. Het is met name geschikt voor drinkwater- en gasinstallaties. Maar ook voor verwarmings-, koelwater-, perslucht en solar- installaties. Voor welke toepassing je ook kiest, VSH SudoPress biedt snelheid, installatiegemak én dubbele veiligheid.  

Voorkom faalkosten met dubbele veiligheid  

Met de Leak Before Pressed-functie worden niet gepresste fittingen direct herkend. Dankzij de speciale O-ring stroomt er water uit deze fittingen tijdens het afpersen van het systeem. Visu-Control® biedt visuele controle op kleur. Na het pressen neem je de Visu-Control® ring weg en zie je in één oogopslag of de fitting gepresst is. Ook achteraf markeren is niet meer nodig. Met de dubbele veiligheid van VSH SudoPress bespaar je tijd, voorkom je faalkosten en kun je altijd rekenen op een uiterst betrouwbaar systeem.  

Compleet systeem met eindeloze mogelijkheden 

Met VSH SudoPress kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op. Met naast een breed aanbod fittingen ook ruime keuze uit kogelkranen, klepstopkranen, inregelafsluiters, filters en keerkleppen met press-aansluitingen.  

Ook de onderstaande Seppelfricke SPS afsluiters met V-profiel bieden uitkomst. Ze zijn voorzien van een stijgende of niet-stijgende spindel en met of zonder keerklepfunctie verkrijgbaar. Met de geïntegreerde aftappers kun je het systeem bij onderhoud eenvoudig laten leeglopen. 

  • Type 4626: Seppelfricke SPS klepstopkranen met stijgende spindel. 
  • Type 4726: Seppelfricke SPS KFR afsluiter met niet-stijgende spindel en geïntegreerde, controleerbare keerklep.

Daarnaast zijn er slimme overgangskoppelingen naar andere systemen zoals VSH PowerPress® en VSH Shurjoint. Daarmee sluit je naadloos aan op dikwandige leidingen.  

Bekijk het assortiment

VSH SudoPress in het kort

  • Compleet leidingsysteem (staalverzinkt, RVS en koper).
  • Eenvoudige, snelle verbindingstechnologie.
  • Dubbele veiligheid door Visu-Control®-ring en Leak Before Pressed-functie.
  • Fittingen en buizen: 12 t/m 108 mm.
  • Ruime keuze uit appendages met V-profiel aansluitingen.
  • Eenvoudig te combineren met dikwandig leidingsystemen.

Aalberts integrated piping systems 

Met ons brede aanbod geïntegreerde leidingsystemen beschik je altijd over de beste oplossing voor jouw project. Voor water-, gas- en verwarmingsinstallaties én tal van andere toepassingen. Beschikbaarheid, betrouwbaarheid, duurzaamheid en installatiesnelheid? Daarin zijn de geavanceerde leidingsystemen van Aalberts integrated piping systems ongeëvenaard.  

Meer weten? Kijk op www.aalberts-ips.nl