Productnieuws

VSH PowerPress® , het complete dikwandige press-systeem

Gemak dient de mens. Daarom heeft Aalberts integrated piping systems, VSH PowerPress® op de markt gebracht. VSH PowerPress® is een compleet pressleidingsysteem waarmee u met dikwandige buizen complete verwarmings- koel, perslucht- en sprinklerinstallaties kunt installeren.

Dubbele veiligheid

Bij het VSH PowerPress® systeem wordt de kwaliteit van de verbinding voornamelijk bepaald door het gereedschap en niet door de installateur. Daardoor wordt het risico op installatiefouten beperkt.

Daarnaast beschikken alle fittingen over een unieke Visu-Control®-ring die na het pressen losbreekt van de fitting. Niet-verpresste fittingen zijn direct zichtbaar, waardoor fittingen achteraf niet meer gemarkeerd hoeven te worden. Dit bespaart tijd. De ring die achterblijft na het pressen zorgt er voor dat er geen vuil tussen de buis en de fitting kan komen.

Van dik- naar dunwandig, van klein tot groot

Breid het systeem uit tot 104”, door te combineren met de VSH Shurjoint groefkoppelingen. Of sluit het systeem aan op dunwandige buis en combineer met VSH XPress of VSH SudoPress. De systemen zijn naadloos op elkaar aan te sluiten met de speciale verloopkoppelingen.

Bij VSH PowerPress® heeft ook nog eens de keuze uit een zeer breed aanbod aan appendages, variërend van hoogwaardige kogelkranen tot efficiënte strangregelventielen. Alle appendages zijn standaard voorzien van een VSH PowerPress® aansluiting, zodat u nog sneller u appendages in uw systeem integreert.

Efficient

VSH PowerPress is een uitstekend alternatief voor meer arbeidsintensieve technieken bij dikwandige materialen, zoals lassen en fitten.

Ga naar het assortiment