Productnieuws

Wanneer een gezond binnenklimaat nóg belangrijker wordt

We brengen 90 procent van ons leven binnen door. En in deze tijden misschien nog veel meer. Een goed binnenklimaat is cruciaal voor een gezond en comfortabel leven. Maar het ideale binnencomfort is heel persoonlijk, en mag bovendien niet ten koste gaan van het klimaat buiten…

In maart sloeg Radson een nieuwe, sterke weg in om nog beter te kunnen voldoen aan de behoeften van de professional en de eindgebruiker. Hoe? Door duurzame en geïntegreerde oplossingen voor verwarmen en koelen aan te bieden. Want een goed binnenklimaat is essentieel voor een gezond leven en kan de productiviteit zelfs met wel 11 procent verhogen. Deze visie gaat gepaard met een nieuwe look-en-feel en logo.

Een totaalaanbod aan duurzame verwarmingsoplossingen voor comfort binnenshuis

Radson, voorheen gekend als radiator fabrikant, gaat al een lange tijd verder dan enkel het aanbieden van losse componenten en producten. Met een portfolio dat gaat van alle soorten afgiftesystemen, tot kraanwerk, bedieningen én warmtepompen, kunnen ze garant staan voor het volledige systeem. Met dit uitgebreid aanbod aan complete watervoerende en elektrische verwarmings-en koelsystemen, wil Radson samen met de installateur een duurzaam klimaatcomfort leveren.

Deze visie vertaalt zich onder meer in lancering van de nieuwe verticale warmtepompradiator, Ulow-E2 V.  Een lage temperatuur radiator die gecombineerd kan worden met een warmtepomp en vloerverwarming.

De wereldbevolking zou de komende 30 jaar naar verwachting stijgen naar ongeveer 10 miljard mensen, en bijna 70% van hen zal in steden wonen. En hoewel we allemaal verschillende rollen vervullen in de HVAC-sector, wanneer het gaat om klimaatcomfort binnenshuis, we delen allemaal hetzelfde doel: een beter duurzaam comfort bieden aan onze klanten.