Productnieuws

Welke ketel je ook kiest, de T6 past altijd en overal

Een universeel toepasbare thermostaat, dat kan er maar één zijn: de T6 van Honeywell Home. Met deze mooi en, makkelijk te installeren slimme thermostaat voorzie je al jouw klanten in een oogwenk van een optimaal binnenklimaat. De T6 is bij Rensa nu helemaal aantrekkelijk vanwege de korting met de ketelactie!

Honeywell Home heeft een realistische kijk op smart home-producten. Het leven kan hectisch zijn en agenda’s onvoorspelbaar. Daarom ontwerpen zij producten met het echte leven als uitgangspunt. De T6 is hét antwoord op de groeiende vraag naar steeds slimmere, robuuste comfortproducten die connected zijn.

Geschikt voor elk verwarmingssysteem

De T6 Slimme thermostaat is geschikt voor elk verwarmingssysteem en voor elke installateur. Door de T6 te installeren maak je woningen eenvoudig slimmer en comfortabeler. Jouw klant houdt via de Honeywell Home-app of het aanraakscherm heel eenvoudig de controle over de verwarming, ongeacht hoe hun dag verloopt of wat hun locatie is.

Snelle en soepele installatie

Door de intuïtieve bediening is de T6 eenvoudig te installeren en op te starten. De thermostaat is geschikt voor aansluiting op bestaande bedrading en voor draadloze aansluiting. Een handige extra optie is aansluiting via de slimme wifitechnologie van de T6. Zo leg je snel verbinding met het netwerk van de woning van de klant. Via de app heeft de klant vervolgens altijd en overal volledige controle over de verwarming.

Het comfort van connected

Slimme, met internet verbonden producten hebben de toekomst. De T6 is met zorg ontwikkeld en uitgerust met touchscreen-technologie, bediening op afstand via tablet of smartphone, herkenbare universele iconen, ingebouwde wifi en een uitgebreide reeks innovatieve functies.

Algemene voordelen van de T6

  • Past op aan/uit (24V-230V) cv-ketels en modulerende OpenTherm-ketels
  • Geschikt voor elk verwarmingssysteem: cv-ketel, warmtepomp, stadsverwarming…
  • Biedt een optimale energie-efficiënte aansturing
  • Zowel als standaard-klokthermostaat als app-bedienbaar te plaatsen
  • Zoveel ketels, zoveel thermostaten – maar de T6 past altijd en overal.

Bestel de T6 nu met korting

Deze toonaangevende thermostaat is verkrijgbaar als bedraad wandmontagemodel (T6) en als draadloos tafelstandaardmodel (T6R). Bestel ‘m nu met aantrekkelijke korting!