Productnieuws

Wilo heeft de pompserie Wilo-Yonos MAXO uitgebreid

Connect Module voor Wilo-Yonos zorgt voor bredere inzetbaarheid in geautomatiseerde installaties. Wilo heeft de pompserie Wilo-Yonos MAXO uitgebreid met een zogenaamde Connect Module. Deze snel en eenvoudig op alle Yonos MAXO pompen aan te brengen uitbreidingsmodule verrijkt de pomp vervolgens met verschillende nieuwe functies.  

De Wilo-Yonos MAXO werd een aantal jaren geleden ontwikkeld als standaard hoogrendement circulatiepomp ter vervanging van circulatiepompen die niet meer voldeden aan de ErP-richtlijn. De pomp zorgde daarbij voor aantrekkelijke besparingen tot 80% op het stroomverbruik.

De Wilo-Yonos MAXO wordt daarbij met name ingezet als vervanging voor circulatiepompen die niet zijn opgenomen in een gebouwbeheersysteem (GBS). Voor pompen mét GBS koppeling bood de Wilo-Stratos MAXO uitkomst. 

‘Click-in’-module 

De Connect Module is uitgevoerd als ‘click in’-module en kan achteraf in een handomdraai op alle Yonos-MAXO pompvarianten worden gemonteerd. De koppeling met het gebouwbeheersysteem verloopt via; vrijgave middels Extern Off, SSM (verzamelstoringsmelding) en SBM (verzamelbedrijfsmelding) functionaliteit van de Connect Module.  

De Connect Module is als accessoire te bestellen: Wilo artikelnummer 2210108 en zijn uit voorraad leverbaar. 

wilo.com