Productnieuws

Wilo-Stratos PICO

Wilo lanceert de nieuwe versie van de Wilo-Stratos PICO hoogrendementpomp. De pomp wordt o.a. veel toegepast in verwarmingssystemen en op vloerverwarmingsverdelers. Deze natlopercirculatiepomp heeft vele verbeteringen in zich.

Eenvoudig te installeren

Ook de nieuwe Stratos PICO heeft standaardmaten. Hierdoor is het de perfecte vervanger voor vrijwel elke oude compacte circulatiepomp. Met de Wilo-Connector is het elektrisch aansluiten van de pomp een fluitje van een cent. 

Je bedient de pomp eenvoudig met de bekende groene knop. Het grote kleurenscherm maakt navigeren door het menu veel eenvoudiger. Je stelt zo op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier bedrijfsmodi in. Verder maakt de instellingsassistent de eerste installatie nog gemakkelijker. Tot slot, past de pomp dankzij de Dynamic Adapt Plus-functie bedrijfspunt automatisch aan de hydraulische vraag aan.

Maximale zekerheden voor jou en je klanten 

De Wilo-Stratos PICO is voorzien van zelfbeschermingsroutines; onder andere droogloopherkenning, automatische en handmatige herinschakeling, toetsblokkering en maar liefst vijf jaar garantie. 

Zet jouw contactgegevens in de pomp 

Met de Smart Connect-module BT kun je met een smartphone je contactgegevens invoeren. Bij foutmeldingen verschijnen dan jouw contactgegevens op het scherm van de pomp.

Maximale energie-efficiëntie

De Stratos PICO-pompen zijn tot 0,1 meter nauwkeurig in te stellen. De Stratos PICO heeft een minimum opgenomen vermogen van slechts 3 watt. De meegeleverde isolatieschalen verlagen het warmteverlies. Dynamic Adapt plus en Automatische nachtverlaging zorgen voor verdere verlaging van het energieverbruik. 

 

Bekijk het assortiment