Productnieuws

Word ventilatie-expert. Volg een training bij Zehnder Academy

Verbreed je kennis over ventilatie en een gezond binnenklimaat. Veranderingen in de ventilatietechniek en wetgeving gaan snel. Met de trainingen, webinars, whitepapers en artikelen van de Zehnder Academy ben je helemaal op de hoogte. Zo geef je jouw klant altijd het beste advies. 

Opleiding en training

Investeer in jezelf, je mensen en je bedrijf door een training in je vakgebied te volgen. Met de Zehnder Academy blijf je perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je kunt de trainingen kosteloos volgen in Zwolle, Rotterdam en Deurne. Je hebt de kans om een certificaat te behalen voor onderwerpen als: ventilatie-ontwerp, inregelen, service & onderhoud en gezoneerd ventileren. 

Naast de praktijktrainingen vind je bij de Zehnder Academy interessante online colleges met een zeer divers aanbod aan onderwerpen.  

Voor wie zijn de trainingen? 

Het trainingsaanbod van de Zehnder Academy is zeer uiteenlopend. Hierdoor voelt een breed publiek zich aangesproken om een training te volgen. De praktijkgerichte trainingen richten zich op installateurs, werkvoorbereiders, groothandelaren, onderhoudsbedrijven en andere professionals die werkzaam zijn in de woningbouw.  

De trainingen met een meer theoretisch kader zijn ontworpen voor werkvoorbereiders/calculators, corporaties, adviseurs, projectleiders, facility managers en engineers werkzaam in de woningbouw. Voor alle trainingen geldt dat er geen specifieke vooropleiding nodig is, maar enige praktijkervaring is gewenst. 

  

Meer informatie

 
 
Meer weten over Zehnder?