Met Rensa Refurbished krijg je circulaire onderdelen van de hoogste kwaliteit tegen een extra aantrekkelijke prijs. Dat is goed, voor iedereen. Meer dan goed.
 
Bekijk het Refurbished assortiment 


Met Rensa Refurbished krijgen onderdelen die bij onderhoud of storingen zijn vervangen, dankzij een ultramodern revisieproces een hernieuwd leven. Elk type onderdeel heeft zijn eigen revisieproces met speciaal ontwikkelde testapparatuur. Alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden vervangen door nieuwe, de fabrieksparameters worden ingeladen en daarna wordt elk onderdeel uitvoerig getest.

Een onderdeel van Rensa Refurbished is daarmee van dezelfde kwaliteit als een fabrieksonderdeel. Maar er is meer…

Aantrekkelijk geprijsd én 5 jaar garantie

Door gebruik te maken van de onderdelen van Rensa Refurbished gaan we samen verspilling tegen. We dragen samen actief bij aan hergebruik van grondstoffen en daarmee aan een duurzamere wereld. Wel zo fijn in een tijd waarin grondstoffen steeds schaarser dreigen te worden.

Bovendien zijn de onderdelen áltijd extra aantrekkelijk geprijsd in vergelijking tot een fabrieksonderdeel én krijg je maar liefst 5 (!) jaar garantie. Beter nog: wanneer je onderdelen inlevert die wij kunnen reviseren (zie button), loopt jouw voordeel snel op.

Zo kun je zonder zorgen kiezen voor Rensa Refurbished. Rensa Refurbished is goed voor de wereld, goed voor de portemonnee en goed voor jouw klant. Rensa Refurbished: meer dan goed.

Dit zijn de te reviseren onderdelen (PDF) 

Rensa Refurbished in één overzicht

Dit is revisiespecialist Inexeon

 

De jarenlange ervaring in het reviseren van elektronica en mechanica maken van zusterbedrijf Inexeon een echte revisiespecialist. Niet voor niets is het bedrijfsmotto ‘revisie is de beste visie’.

Kwaliteit staat bij Inexeon onbetwist op de eerste plaats en dit uit zich in zeer hoogwaardige eindproducten. De kwaliteit van onderdelen van Rensa Refurbished is van een dermate hoog niveau standaard 5 jaar garantie wordt gegeven.