Rensa introduceert Rensa Rewards, hét beloningsprogramma voor de professionele installateur. Hiermee verdien je ‘Rewards’ bij je online bestelling.
 

Bij geselecteerde producten in de webshop verdien je de Rewards. Je herkent de producten aan het Rewards-logo en de vermelding van het aantal dat je verzamelt met het bestellen van dat product.

Nieuw: Vanaf 1 oktober 2021 verdien je óók Rewards bij je online bestellingen van gereviseerde onderdelen. Nog een voordeel, want onze gereviseerde onderdelen zijn altijd extra aantrekkelijk geprijsd in vergelijking tot een gloednieuw onderdeel én je krijg maar liefst 5(!) jaar garantie.

Bekijk HIER de gereviseerde onderdelen.

Rewards verdienen gaat vanzelf

Na aanmelding start je direct met verdienen en worden de Rewards automatisch bijgeboekt op je bedrijfsaccount. Het verzamelde aantal Rewards is, zodra je bent ingelogd, te zien op jouw Rensa Rewards bedrijfspagina.

Uitgebreide cadeaushop

De Rewards kunnen worden ingewisseld voor een cadeau uit de uitgebreide cadeaushop. Of gebruik je Rewards voor de ‘bier en bitterballen'-bon. Leuk voor een vrijdagmiddagborrel met collega’s! Hebben jij en je collega’s zelf niets nodig? Dan kun je de Rewards ook schenken aan een goed doel.

Zo doe je mee

Log in op de webshop van Rensa en meld je aan op de Rensa Rewards pagina, te vinden onder Mijn Account*. De eerste 500 Rewards krijg je alvast van ons.

Meld je aan 

Nog geen inlog voor de webshop? Vraag deze dan aan via jouw verkoopkantoor.
Nog geen klant van Rensa? Klik hier om een account aan te vragen.

Veelgestelde vragen

Meer weten? Klik hier voor de Veelgestelde vragen over Rensa Rewards.

 

  • Het Rensa Rewards programma is voorbehouden aan de professionele installateur.
  • Rensa Rewards is alleen toegankelijk voor Administrator gebruikers van de webshop rensa.nl.
  • • In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat het Rensa Rewards programma niet beschikbaar is onder Mijn Account. Mocht dit het geval zijn, stuur dan een e-mail naar rewards@rensa.nl.
  • Op bestelde producten met speciale projectafspraken worden geen Rewards uitgekeerd.
  • De geldigheid van Rensa Rewards is vastgesteld op twee kalenderjaren plus het restant van het kalenderjaar vanaf de datum dat de Reward is verdiend.