Productnieuws

ClimateSwitch: Comfortabel en gezond, het hele jaar rond

Nog even en de zomer is ‘aan’! Klaar voor de switch? Met Zehnders ClimateSwitch gaan de seizoenen geruisloos in elkaar over. Want de intelligente ventilatietechnologie koelt én verwarmt op het juiste moment, met verse buitenlucht. Aangenaam in de zomer, comfortabel in de winter. Gezond, het hele jaar rond.  

In één adem klaar met ClimateSwitch 

Ventileren, koelen én verwarmen. Altijd met verse buitenlucht. Zehnders ClimateSwitch is dé totaaloplossing voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Waar traditionele airco’s de lucht laten circuleren, haalt de ClimateSwitch-technologie steeds verse lucht van buiten... en laat het ventileren. Geen vuiltje aan de lucht. 

Switch van goed... naar goud  

Iedereen is anders, elke woning is dat ook. Daarom gelooft Zehnder in flexibiliteit. Elk systeem met ClimateSwitch start dan ook met een sterke basis van slimme techniek: balansventilatie waarin koude-terugwinning al de standaard is. Met een intuïtieve bypass die op het juiste moment ‘switcht’. En een wisselaar voor een perfecte vochtbalans in huis. Voor wie nóg koeler, efficiënter en comfortabeler wil, ontwikkelde Zehnder verschillende add-ons. Daarmee is de basis eenvoudig te upgraden. Zo kan iedereen gezond en comfortabel wonen.

Daarom kies je voor ClimateSwitch:

  • Altijd verse lucht in huis.
  • Koelen, verwarmen en ventileren in één.
  • Elk seizoen comfortabel.
  • Efficiënt en duurzaam.
  • Upgrade het systeem naar behoefte.
  • Oplossing voor oververhitting.
  • Gunstig voor TO-juli.

ComfoClime & Thermal Shield 

Speciale aandacht voor de new kids in town: ComfoClime & Thermal Shield. Allebei uniek, samen krachtig. De ComfoClime lucht-lucht warmtepomp zorgt met verse lucht voor extra koeling of juist meer warmte. Het luchtverdeelsysteem Thermal Shield verdeelt de lucht efficiënt over de woning. De buizen zijn geïsoleerd, daardoor gaat er geen warmte of koude verloren. Met deze twee nieuwste producten (2022) brengt Zehnder gezond en comfortabel wonen naar een heel nieuw level. [afbeelding ComfoClime en ThermalShield systeem] 

BENG en TO-juli 

Tot slot nog meer goed nieuws. Want ClimateSwitch is Zehnders gezonde antwoord op oververhitting in huis met een goede BENG-score. Door de kwaliteitsverklaring mag je rekenen met ‘automatische passieve koeling’. Dit levert direct een positief verlagend effect op met betrekking tot de TO-juli.   

Meer weten over de techniek of eenvoudige installatie? 
Kijk op zehnder.nl/climateswitch 

Meer weten over Zehnder?