Productnieuws

TA-Modulator: een nauwkeurige regeling waar je op kunt vertrouwen

De TA-Modulator drukgecompenseerde regel- en inregelafsluiter voor modulerende regeling (PIBCV) is een 3-in-1-afsluiter die de functies van inregelafsluiter, regelafsluiter en drukverschilregelaar combineert.

De unieke EQM-karakteristiek van de klep garandeert een ongeëvenaarde regelbaarheid, energie-efficiëntie en veerkracht en zorgt voor een uiterst nauwkeurige temperatuurregeling. 

TA-Modulator is compatibel met lineaire proportionele of driepuntsmotoren. 

De geïntegreerde drukverschilregelaar zorgt voor een hoge regelautoriteit, uitstekende regelstabiliteit en automatische begrenzing van het nominale debiet. Doordat het debiet en de beschikbare druk gemeten wordt, is optimalisering en diagnose van het systeem perfect mogelijk 

Leverbaar vanaf DN15 tot en met DN150, waarbij de grote maten DN100, DN125 en DN150 geschikt zijn voor zeer veeleisende koel- en verwarmingstoepassingen tot 8 bar zoals residentiële gebouwen, flatgebouwen en stadsverwarming. 

Vereenvoudigde inbedrijfstelling wordt bereikt met behulp van de TA-Dongle met Bluetooth-functie en onze gratis te downloaden HyTune smartphone-app.  

De TA-Modulator/TA-Slider combinatie werkt met of zonder BUS-communicatie en integreert naadloos met BMS en alle belangrijke regelprotocollen, waaronder KNX, Modbus en BACNet. 

De belangrijkste kenmerken van de TA-Modulator

  • Nauwkeurige temperatuurregeling. Biedt uniek gevormde EQM karakteristiek voor de beste modulerende regeling. 
  • Nauwkeurige regeling. Dankzij de specifieke EQMkarakteristiek is de kleplift tot 6 keer hoger dan bij lineaire afsluiters. 
  • Snelle waterzijdige inregeling. De automatische debietbeperking bij volledig open motor beschermt het systeem tegen overdebiet. 
  • Eenvoudige storingsanalyse. Door de meting van het debiet en de verschildruk, kan het energieverbruik van de pomp geoptimaliseerd worden en beschikt u over alle benodigde gegevens voor een systeemdiagnose. 

Meer informatie: https://www.imi-hydronic.com/nl-nl/product/ta-modulator

Bekijk het assortiment

 
Meer weten over IMI Hydronic Engineering?