Productnieuws

Burgerhout MultiLine Cascade

Burgerhout biedt Multiline aan als het toonaangevende PP-schoorsteensysteem voor installaties met meerdere ketels. Dit technisch geavanceerde condenserende cascadesysteem, ook bekend als 'common flue', is het ultieme systeem voor elke commerciële toepassing. 

Multiline kan aan elke installatie worden aangepast, of het nu gaat om een horizontaal systeem 'cascade' of een verticaal systeem 'gemeenschappelijk rookkanaal'. Het is veelzijdig, robuust en kan gemakkelijk worden toegepast op elke cascadeopstelling van condenserende toestellen. Dit veelzijdige allround systeem is perfect voor lijnopstellingen, back-to-back opstellingen en dubbele lijnopstellingen. 

Dit betrouwbare cascadesysteem is een veilig en duurzaam systeem. Het heeft een modulaire constructie en is drukdicht. De gebruikte PP-materialen zijn licht van gewicht, eenvoudig te installeren en passen perfect in elkaar. De duurzame hoogwaardige materialen zijn bestand tegen condensatie en getest op een lange levensduur. Bovendien zijn ze veilig en schoon en bevatten ze geen corrosiegevoelige materialen, wat minder vervuiling in de hoogrendementsketel betekent. De hoogwaardige spuit gegoten onderdelen en gladde binnenwand zorgen voor een optimale stromingskwaliteit. 

Bekijk het assortiment

 
Meer weten over Burgerhout