Productnieuws

Elegantie ten top met de Figuresse badkamerradiatoren

Met de stijlvolle Figuresse badkamerradiatoren creëert Radson de perfecte match voor de designgerichte klant. Deze reeks designradiatoren zet in op de ideale combinatie van stijl en functionaliteit en geeft met zijn gedurfde vormen een nieuwe dimensie aan badkamerinrichting.  

In de badkamer is het belangrijk dat comfort en design perfect zijn afgestemd op de gebruiker. We verwerken er de eerste prikkels van de dag en doen dat het liefst in een aangenaam warme omgeving, die de nodige rust uitstraalt maar ook stijlmatig perfect past bij de persoon die voor de spiegel staat.  

Zijn dit behoeftes die je als professional wel eens tegenkomt bij de klant?  

De Figuresse designradiatoren sluiten aan bij de moderne designtrends en bieden een antwoord op de vraag naar niet-alledaagse, gewaagde vormen. De bijzondere blikvangers zijn nagenoeg allemaal verkrijgbaar in een watervoerende én een elektrische uitvoering. Of je kan ze combineren tot een gemengd model, zodat je in warmere seizoenen nog steeds je badhanddoeken kan opwarmen of drogen wanneer de centrale verwarming is uitgeschakeld. 

Met de Figuresse badkamerradiatoren kan de professional nu ook beantwoorden aan de vragen van de designgerichte klant. Die kan onder andere tellen op een volwaardig aanbod, een eenvoudige installatie en een gebruiksvriendelijke elektrische bediening. Bovendien houdt Radson de drie trendkleuren wit, mat gitzwart en mat antracietgrijs ten allen tijden op voorraad voor een gegarandeerd vlotte levering en tevreden klanten. Bij verschillende modellen zit een handdoekbeugel inbegrepen in de verpakking, dus deze hoeft niet apart besteld te worden.  

Ontdek Figuresse op Radson.nl

Bekijk het assortiment
 
Meer weten over Radson?