Productnieuws

Full Flow Manifold: universele kunststof PVDF-verdeler biedt voor alles een oplossing

Voor installateurs met een visie. Dit volledig modulair systeem garandeert topkwaliteit en installatiegemak. Het unieke concept van de Henco Full Flow Manifold is geschikt voor sanitaire en CV-toepassingen. Verbindingen kunnen naar keuze uitgevoerd worden in steek of pers. Het complete systeem beschikt over een KIWA en KOMO certificering en is 100% corrosievrij. 

Multifunctionele modulaire toepassing 

De basisstukken zijn in 2 of 3 uitgangen voorzien. Hierdoor bepaal je zelf het aantal groepsaansluitingen ter plaatse en geniet je van de mogelijkheid om een maximaal aantal verbindingen te creëren in zeer korte bouwlengte. 

Ieder tappunt heeft ook zijn eigen leidingcircuit waardoor er een betere balans en een optimale flow ontstaat in de installatie. Verbindingen in vloeren blijven ook achterwege! 

Tal van combinaties zijn mogelijk 

Naast keuze uit pers- en steekuitvoering, maken de verschillende diameters maken dat er tal van combinaties mogelijk zijn.   

  • Groepsaansluitingen: 16 en/of 20 mm met een universele 3/4” euroconus aansluiting 
  • Aanvoer: 20 en 26 mm, zowel in rechte als (360° draaibare) haakse uitvoeringen 
  • Doorverbinding: 20 en 26mm 

Zelfs een directe aansluiting op een Henco stijgleiding kan dankzij T-stuk aansluitingen. Deze zijn compatibel met metalen stijgleidingen d.m.v. messing type SKS 17 of 18. 

Kwaliteit 

Alle elementen zijn gemaakt met de grootste precisie en vervaardigd met de beste materialen in het hart van Europa. Het Henco-systeem met PE-Xc/AL/PE-Xc buizen en kunststof PVDF koppelingen, staat garant voor het meest hygiënische leidingsysteem voor (drink)water op de markt. 

 
Meer weten over Henco?