Productnieuws

Luchtkwaliteit cruciaal voor gezonde en frisse scholen

Vanuit de overheid is er sterke aandacht voor het frisser maken van scholen en leeromgevingen. Dit is geheel terecht aangezien de luchtkwaliteit een enorme impact heeft op onze gezondheid en dat van kinderen. Een slecht binnenklimaat zorgt niet alleen voor concentratieproblemen en vermoeidheid bij leerlingen en docenten, het vergroot ook de kans op verspreiding van virussen in klaslokalen.

Door een gezond binnenklimaat te realiseren creëert de installateur een gezonde en veilige leeromgeving. Hierdoor zal het ziekteverzuim dalen en de leerprestaties stijgen. Tevens wordt het gebouw energiezuiniger, wat goed is voor het milieu en de portemonnee.  

Symaro-opnemers zorgen voor een gezond binnenklimaat, door de regeling van luchtverversing, kooldioxide (CO2) en reducering van fijnstof.  Ze registreren en geven meetwaarden snel en nauwkeurig door en bieden zo een optimale basis voor een nauwkeurige en dus energiezuinige en kostenefficiënte regeling van een HVAC-installatie.   

Reduceer installatietijd en -kosten met slimme innovaties zoals de geïntegreerde testfunctie en de toepassing van veelzijdige multi-opnemers. Siemens opnemers kunnen snel en laagdrempelig geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.  

Highlights:   

  • Breed assortiment aan opnemers met bijpassend prijs/prestatieniveau voor elk type gebouw   

  • Kostenefficiëntie met gegarandeerde meetnauwkeurigheid en stabiliteit op lange termijn – door nauwkeurige infraroodmeting en zelfkalibratie  

  • Hoog gebruiks- en installatiecomfort – door gepatenteerde technologie  

  • Energiebesparing en maximale ruimte comfort dankzij gestuurde ventilatie  

 Meer informatie? Kijk op www.siemens.nl/symaro   

 
Meer weten over Siemens