Productnieuws

Met Apollo ProFlow inregelafsluiters bespaar je tijd en geld!

Aalberts integrated piping systems biedt installateurs een uitgebreid pakket inregelafsluiters met het Apollo ProFlow assortiment. Met name het innovatieve PICV dynamische inregelventiel zorgt voor enorme bespringen én vermindert de kans op faalkosten.

Apollo ProFlow inregelafsluiters

De Apollo ProFlow productlijn bestaat uit een serie hoogwaardige, statische en dynamische inregelafsluiters, compleet met aandrijvingen. Door de unieke gecombineerde functies voor spoelen, afsluiten en inregelen van dynamische PICV afsluiters wordt er veel tijd bespaard. Samen met de statische inregelafsluiters vormen ze een compleet assortiment inregelafsluiters die tijd en geld besparen en de kans op extra onkosten aanzienlijk verlagen. Met de Apollo ProFlow BC3 inregelcomputer kan de installatie snel en veilig ingeregeld worden.

Apollo ProFlow 1600

De 1600 PICV dynamische inregelafsluiters besparen veel tijd door de unieke combinatie van spoel-, afsluiter en inregelfuncties. Deze gecombineerde eigenschappen resulteren in een tijdsbesparing tot wel 70% in vergelijking met alternatieven op de markt. De spoelfunctie met volledige doorlaat verlaagd de kans op faalkosten als gevolg van het verwisselen en/of vervuilen van cartridges. Verkrijgbaar met binnendraad- of geïntegreerde VSH XPress aansluitingen.

Apollo ProFlow 1260

De 1260 inregelafsluiters zijn gebruiksvriendelijke, zeer nauwkeurige statische inregelafsluiters, die tijd besparen dankzij hun vaste meetflens. Geïntegreerde VSH XPress aansluitingen zorgen voor een snelle en zekere installatie die naadloos aansluit bij de rest van het leidingsysteem.

Apollo ProFlow V955

De V955 statische inregelafsluiters met flensaansluitingen completeren de serie inregelafsluiters en zijn ook voorzien van de tijdbesparend vaste meetflens. Afmetingen: DN65 tot DN300.

De Apollo ProFlow inregelafsluiters zijn geschikt voor verwarmings- en koelsystemen in commerciële en residentiële gebouwen, perfect voor nieuwbouw- en renovatieprojecten:

  • Innovatieve spoelfunctie met volledige doorlaat.
  • Dynamisch inregelventiel met geïntegreerde afsluitfunctie.
  • Tot 70% tijdsbesparing.
  • Verminderde kans op installatiefouten.
  • Compact, zuinig en snel.
  • Onderdeel van het Aalberts integrated piping systems portfolio: uitgerust met binnendraad of VSH XPress aansluitingen
Bekijk het assortiment