Productnieuws

Met Jaga houd je het hoofd cool, het hele jaar door!

Naast de keuze voor een duurzame warmtebron of – opwekker, kun je ook je afgiftesysteem verduurzamen. Welke duurzame warmteopwekker er ook in de woning wordt gekozen, met de Low H2O radiatoren van Jaga kun je altijd duurzaam verwarmen én koelen. Maar wanneer kies je nu voor welk systeem? Doorloop de Jaga routekaart. 

Aardgas verdwijnt steeds meer uit woningen. Bij nieuwbouwwoningen wordt er al gekozen voor duurzame warmteopwekkers die niet meer op gas werken, zoals een All-electric warmtepomp of een groen warmtenet. Bij duurzame renovaties of verbouwingen, wordt vaak gekozen voor een HR-ketel, een hybride warmtepomp en een All-electric warmtepomp. Om de warmteopwekker optimaal te laten werken en nog meer energie te besparen, kan ook het afgiftesysteem vervangen worden. Met de Low-H2O radiatoren van Jaga wordt een woning krachtig en snel verwarmd op zeer lage watertemperaturen. Maar wanneer kies je nu voor welk systeem? 

Koeling 

Welke duurzame warmteopwekker er ook in de woning wordt gekozen, met de Low H2O radiatoren van Jaga kun je altijd duurzaam verwarmen én koelen. Zo wordt er één binnenklimaatoplossing gecreëerd. Jaga biedt twee soorten koeling; niet-condenserend en condenserend. Bij niet-condenserende koeling, ook wel light cooling genoemd, wordt de ruimte vooral verfrist en kan de kamertemperatuur 3 tot 5 graden dalen. Condenserende koeling (deep cooling) is vergelijkbaar met airconditioning, maar is veel zuiniger. Het systeem werkt actief mee om warmte en overtollig vocht aan de ruimte te onttrekken. 

Doorloop de Jaga routekaart en ontdek welke Jaga oplossing het meest geschikt is voor elk van de 4 meest gangbare duurzame warmteopwekkers. 

Bekijk het assortiment
 
Meer weten over Jaga?