Productnieuws

Met luchtverwarming duurzaam verwarmen

Ook in de industrie zijn warmtenetten en warmtepompinstallaties in opmars. Van de welbekende Winterwarm WWH indirect gestookte luchtverwarmers zijn inmiddels ook  lage temperatuur versies beschikbaar (WWH-LT); deze kunnen tevens koelen. Nu heeft de gehele range een redesign ondergaan voor een frisse, moderne look.   

Een nieuw jasje 

De Winterwarm WWH watergevoede luchtverwarmers hebben zich al jaren bewezen qua technische prestaties en betrouwbaarheid.  Vooral in retail omgevingen wil het oog ook wat en daar is met de redesign van de WWH aan tegemoet gekomen. Ook het 4-zijdig uitblaasplenum is aan het nieuwe design aangepast. De range sluit nu beter aan bij de andere Winterwarm luchtverwarmers. 

Meer comfort en energiezuinig 

Sinds enige tijd is er al een speciale versie beschikbaar om bij lage watertemperaturen een optimale warmteafgifte te realiseren: de WWH-LT. Dit type biedt bovendien de mogelijkheid om te koelen (mits de warmtepomp daar geschikt voor is). Een wens die ook voor veel moderne bedrijfsgebouwen geldt. De koelcapaciteiten variëren van 7 kW tot 32 kW, afhankelijk van het type, bij een koelwatertemperatuur van 7°C. Uiteraard is ook passieve koeling mogelijk, bijvoorbeeld bij installaties met een lage temperatuur CV-ketel. Een ruimtetemperatuur die een paar graden lager ligt dan de buitentemperatuur is immers ook al aangenaam. De traploze aansturing en stille EC-ventilator zorgen voor een hoog  comfort. De WWH-LT is ideaal voor kleinere productieruimtes, showrooms, winkels, etc.  

Kom een kijkje nemen op de Winterwarm-stand tijdens de VSK in Hal 7, nr. D093. 

Bekijk het assortiment
 
Meer weten over Winterwarm?