Productnieuws

Remeha DIVA airconditioning: Naast warme winters nu ook koele zomers


Remeha streeft altijd naar het brengen van een optimaal comfort.  Daarom bieden we naast verwarmings- en warmwateroplossingen ook airconditioning systemen. Hiermee zijn we nog beter in staat te voorzien in een comfortabele woon- en werkomgeving. 

Diva airconditioning bestaat uit een compleet assortiment van energiezuinige airconditioningsystemen, voor koelen en verwarmen op een zo duurzaam mogelijke manier. De binnenunits zijn leverbaar in wandmodel, plafondonderbouw, cassette uitvoering en kanaal-inbouw. De modellen zijn verkrijgbaar in mono-split en multi-splituitvoering. Zo bieden we voor elke situatie een passende oplossing.  

Directe voordelen voor de installateur 

Zoals je van Remeha gewend bent zijn de units snel en eenvoudig te installeren, leveren we een betrouwbaar product en geven we prima garantie.  

  • Gemakkelijk en snel te installeren

Handigheidjes zoals een demontabele onderplaat en kunststof clips zorgen ervoor dat het koeltechnische leidingwerk snel is te monteren en de mantel te openen is zonder gereedschap. Daarnaast bepaal je tijdens de montage nog of je de condens afvoer links of rechts aansluit. Dat scheelt weer in de werkvoorbereiding.  

  • Betrouwbaar

Remeha maakt met deze uitbreiding van het assortiment gebruik van de jarenlange ervaring van de verkoop van airconditioning systemen binnen de BDR Thermea Groep, waarvan we deel uitmaken. Alle airconditioning systemen zijn uitgebreid getest in het eigen testlaboratorium in Frankrijk. Hiermee biedt Remeha de zekerheid van een betrouwbaar en kwalitatief goed product.  

  • Garantie 

De garantieperiode voor Diva airconditioning is 3 jaar op alle materialen. Belangrijk is dat je het product registreert bij Remeha.

Voordelen voor uw klanten 

Met de airconditioning van Remeha biedt je jouw klanten een systeem dat koelt en verwarmt op een energiebesparende, stille manier met de beste luchtkwaliteit en het hoogste rendement.  

  • De beste luchtkwaliteit

Remeha airconditioners creëren een schonere, gezondere omgeving in huis door de innovatieve luchtzuiveringstechnologie die ook beschermt tegen schadelijke bacteriën en allergenen. 

  • Energiezuinig koelen en verwarmen 

Dankzij de inverter-technologie koelt en verwarmt het systeem op een energiebesparende manier. Perfect om energieverbruik te reduceren, met optimaal comfort en het hoogste rendement.  

  • Comfortabel en stil

Een optimale verdeling en luchtcirculatie in de kamer in combinatie met minimale geluidshinder zorgt voor maximaal thuiscomfort.  

Waarom een airco van Remeha? 

  • Eén betrouwbaar Nederlands merk voor al jouw warm water, verwarmings- en koelingsvraagstukken.
  • Beproefde technologie door jarenlange ervaring in Zuid-Europese landen.
  • Uitstekende service- en garantievoorwaarden.

Ondersteuning 

Remeha staat je met raad en daad bij. Van uitgebreide informatie en handige tools tot trainingen en ondersteuning bij installatie. Je kunt via telefoon, WhatsApp en online altijd op ons terugvallen. Kijk voor meer informatie over Remeha Diva op www.remeha.nl/diva

Bekijk het assortiment

 
Meer weten over Remeha