Productnieuws

Flexibel en energie-efficiënt verwarmen met Radson’s elektrische paneelradiatoren

Ze zijn makkelijk te installeren, creëren een zachte, aangename warmte en zijn ook nog eens energie-efficiënt. De elektrische oliegevulde radiatoren van Radson bieden met andere woorden een gebruiksvriendelijke verwarmingsoplossing die geschikt is voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. 

Flexibele verwarming 

Als we kijken naar het huis van de toekomst, zien we vaak een warmtepomp die wordt gecombineerd met vloerverwarming. In ruimtes waar tijdelijk extra warmte moet worden opgewekt, is een elektrische radiator in dat geval de perfecte oplossing. Een elektrische paneelradiator werkt volledig onafhankelijk van de leidingaansluiting en is dus bijzonder eenvoudig te installeren. Dit maakt van elektrische radiatoren ook de ideale keuze bij veel renovatieprojecten en in ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, zoals de zolder, kelder of garage.  

Bovendien zijn ze bijzonder toekomstbestendig want de oliegevulde elektrische radiatoren van Radson werken net zo goed op elektriciteit afkomstig van fossiele brandstoffen als van hernieuwbare energiebronnen. Je kan ze dus makkelijk combineren met zonnepanelen of fotovoltaïsch en zo je zelfopgewekte energie gebruiken.  

Energie-efficiënte verwarming 

Met het oog op een duurzame toekomst bieden elektrische radiatoren een erg energie-efficiënte verwarming. Ze zetten immers elke Watt elektriciteit om in bruikbare warmte. Daarnaast zijn de meeste elektrische radiatoren van Radson gevuld met plantaardige, milieuvriendelijke olie en beschikken ze over een gebruiksvriendelijke elektronische thermostaat die je toelaat om je verwarming tot op de seconde en de graad nauwkeurig te regelen. Zo creëer je precies de warmte die je wil, waar en wanneer dat nodig is, zonder daarbij nodeloos energie te verspillen. 

Moderne uitstraling 

In het aanbod elektrische radiatoren heeft Radson zowel verticale als horizontale paneelradiatoren. Verschillende van deze modellen hebben een vlak front, zoals de Yali Ramo, Yali Parada, Tinos E en Paros E. Dat geeft deze radiatoren niet alleen een strakke, moderne uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze bijzonder gemakkelijk schoon te maken zijn en je dus geniet van mooie looks gecombineerd met een groot onderhoudsgemak.  

Ontdek het volledige aanbod elektrische radiatoren op www.radson.com/nl

Bekijk de Paros E Bekijk de Tinos E

 
Meer weten over Radson?