Productnieuws

Vernieuwde Hybalans+ Calculator: gemakkelijk, precies en snel jouw ventilatieoplossing berekenen!

Maak nu gebruik van de volledig vernieuwde en verbeterde online Hybalans+ Calculator. De nieuwe calculator is een webbased tool waardoor het nu niet meer nodig is om software updates te installeren op jouw computer.  Je maakt éénmalig een account aan en bent altijd verzekerd van de laatste versie om ventilatieberekeningen in uit te voeren. Overal en altijd! 

Voordelen van het berekenen van ventilatieoplossingen: 

  • De calculator geeft weer welke restrictieringen benodigd zijn om aan de behoefte per ruimte te voldoen. Hierdoor wordt het comfort verhoogd en hoef je achteraf niet meer de ventielen in te stellen. 

  • Aan de hand van de ventilatiebehoefte per ruimte wordt er een capaciteitsberekening gemaakt waardoor de juiste keuze gemaakt kan worden voor een WTW-installatie of woonhuisventilator. 

  • Je kunt de gehele installatie samenstellen inclusief WTW-materiaal, doorvoeren en accessoires. Zowel voor systeem C als systeem D. 

  • Klaar met de berekening? Dan ontvang je een componentenlijst inclusief artikelnummers van alle benodigde materialen. Je kunt direct de onderdelen bestellen en de klus is snel geklaard. Ook de restrictieringen en verbindingsstukken worden automatisch meegenomen in de componentenlijst aan de hand van jouw berekening. 

  • Maak een account aan en start met de eerste online berekening voor een perfecte ventilatieoplossing. Ga naar hybalans.burgerhout.com. 

Hybalans+: Efficiënte oplossingen voor ventilatiesystemen 

Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat in woningen. Bij nieuwbouwwoningen, maar ook bij verbouw of renovatie, komt steeds meer de nadruk te liggen op goede isolatie. Dat maakt het creëren van een gezond binnenklimaat wat ingewikkelder. Dankzij goede isolatie verliezen huizen geen warmte, maar kan ongezonde lucht ook niet op een natuurlijke wijze verdwijnen. Daarom is het belangrijk om nieuwbouw een goed ventilatiesysteem met bijbehorende ventilatiedoorvoer te installeren. Voor de gezondheid van bewoners is een gezond binnenklimaat bij een renovatieproject natuurlijk net zo belangrijk.  

Feilloos naar een gezond binnenklimaat 

Hybalans+ van Burgerhout is een revolutionair luchtdistributiesysteem voor alle ventilatievraagstukken. Het is eenvoudig te ontwerpen en te monteren en resulteert feilloos in een blijvend hoog ventilatiecomfort. Voor opdrachtgevers, architecten, adviseurs en installateurs heeft Hybalans+ alleen maar pluspunten. 

Bekijk het assortiment

 
Meer weten over Burgerhout