Rensa Academy is hét kennisplatform voor vakmensen met passie. Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen met TechTalk, spijker je kennis bij tijdens onze webinars en trainingen of bezoek onze gloednieuwe Kenniscafé's.
 

Laat je inspireren door TechTalk, dé technische talkshow van Rensa Verwarming & Ventilatie. Bekijk waar en wanneer je wilt de afleveringen over de laatste trends en ontwikkelingen.
 

Ontdek meer

Met de webinars van Rensa duik je dieper in op bestaande en nieuwe techniek(en) en oplossingen. In elke aflevering neemt Rensa je mee in de wereld van de mogelijkheden, kansen en aandachtspunten van specifieke producten, systemen en oplossingen van gastfabrikanten. 

Bekijk de webinars

Met de trainingen van Rensa op locatie kun je je blijven ontwikkelen. Of het nu gaat om het bijspijkeren van kennis of het behalen van de benodigde theorie-certificaten: met Rensa Academy ben je klaar voor de (installatie)toekomst.

Schrijf je hieronder in voor de trainingen op locatie.

Inschrijven

Met de online trainingen van Rensa kun je je blijven ontwikkelen. Waar en wanneer jij dat wil. Of je nu tijdens een live uitzending vragen stelt aan de instructeur of de online training terugkijkt op een moment dat jou uitkomt, met de online trainingen stoom je jezelf klaar voor de toekomst.

Schrijf je hieronder in voor voor de online trainingen of kijk eerder gegeven online trainingen terug.


Geen behoefte aan een training, maar wel zin in een leerzame, interactieve én gezellige avond? Kom dan naar het gloednieuwe Kenniscafé op onze servicebalie.

Ga onder het genot van een hapje en drankje in gesprek met vakgenoten en toonaangevende fabrikanten, bespreek de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de installatiewereld en wissel onderling ervaringen, kennis en advies uit.

Bekijk de onderwerpen