Laat je inspireren door TechTalk, dé technische talkshow van Rensa Verwarming & Ventilatie. Elke donderdag verschijnt een nieuwe aflevering waarin we jou bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen in de installatietechniek. Dat mag je niet missen!

Rensa TechTalk #6: Warmtecomfort, de kunst van het inregelen

In deze aflevering van #Rensa TechTalk gaan Matthias Stukker (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met twee tafelgasten het gesprek aan over hoe men comfort krijgt in een woning met lagetemperatuur verwarming.

Gasten: Joris Legrand (Productmanager van Henrad) en Arnold Bakker (Trainer en Application specialist bij Resideo, Honeywell Home)

Downloads

Wil je meer weten over de besproken systemen en oplossingen? Download dan hieronder de aanvullende informatie (pdf).

Henrad

Download
Resideo

Download
Heb je nog vragen?

Contact

Rensa TechTalk #5: Lage temperaturen, hoog comfort in renovatie

In deze aflevering gaan Steven Kok (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met twee tafelgasten het gesprek aan over renoveren. En wel duurzaam renoveren.

Gasten: Arthur Toonen (Hoofd Engineering van Albrand) en Dick van Dijk (Technische trainer bij Remeha).

Downloads


Rensa TechTalk #4: Nefit over de toekomst van verwarmingstechniek

Wanneer je denkt aan de toekomst van de verwarmingstechniek, blijkt al snel dat we volop in een uitdagende tijd staan. Moet de ketel er wel uit? Kiezen we voor hybride installaties, warmtepompen of warmtenetten? Of wachten we op groen gas, of waterstof?

In deze exclusieve thema-aflevering van Rensa TechTalk gaan Frank Dimmendaal (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met Tjerk Christenhusz van Nefit Bosch in gesprek over de toekomst van de verwarmingstechniek.

Downloads

Nefit Bosch

Rensa TechTalk #3: Er zit energie in de lucht

In deze aflevering van Rensa TechTalk gaan Matthias Stukker (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met twee tafelgasten het gesprek aan over de rol van ventilatie in duurzame installatietechniek.

Gasten: Eric Numan (Business Development Manager bij Nibe) en Jerôme Corba aan (Technisch Adviseur bij Zehnder).

Downloads


Rensa TechTalk #2: Verse en aangename lucht in alle ruimtes

In deze aflevering gaan Matthias Stukker (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met twee tafelgasten het gesprek aan over de distributie van lucht.

Gasten: Arjan Dorrestijn (Productmanager bij Rehau) en Marcel Beune (Technische productmanager bij Ubbink).

Downloads


Rensa TechTalk #1: Warmtepompen, trends en smaken

In deze aflevering gaan Frank Dimmendaal (Rensa Techniek) en presentator Frans Reichardt met twee tafelgasten het gesprek aan over de de twee populairste smaken in de wereld van de warmtepompen: de lucht/water-variant én het bodemgebonden systeem.

Gasten: Erwin Janssen (Productmanager alpha innotec bij Nathan), Jaco Bauw (Sales Engineer bij Panasonic).

Downloads