Met de online trainingen van Rensa kun je je blijven ontwikkelen. Hoe, waar en wanneer jij dat wil. Of je nu tijdens een live uitzending vragen stelt aan de instructeur of de online training terugkijkt op een moment dat jou uitkomt.
 

Heb je een online training gevolgd of interesse in een eerder gegeven training? Op deze pagina kun je de online training van jouw keuze terugkijken. Zo stoom je jezelf klaar voor de toekomst, waar en wanneer jij dat wil.

Wil je het online trainingsaanbod bekijken en/of je inschrijven voor een volgende online training? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijven

Online training 'Extra kansen voor cascade: praktische uitleg over de nieuwe Condens 7000 HR ketel van Nefit Bosch' - door Nefit Bosch en Rensa

Nefit Bosch introduceert een nieuwe krachtpatser in HR- ketels: de Bosch Condens 7000 WP (Wall Power). Achter het compacte formaat gaat een vermogen schuil van 50 tot maar liefst 150 kW. En met de nieuwe cascadesets kan een vermogen van wel 600 kW op een vierkante meter worden gerealiseerd: het meest compacte systeem op de markt. En dat in een ongekend korte installatietijd.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Nefit Bosch is gehouden op donderdag 16 juni 2022.

Online producttraining 'Toekomstbestendig verwarmen met de hr-ketels van Vaillant' - door Vaillant en Rensa

Hoe kunnen de nieuwste hr-kertels ecoTEC plus en ecoTEC exclusive van Vaillant bijdragen aan toekomstgericht verwarmen en jouw klant maandelijks op de energierekening laten besparen. Tijdens deze online training krijg je antwoord op deze vragen.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Vaillant is gehouden op dinsdag 14 december 2021.

Online producttraining 'Warmtepompsystemen in woningen' - door Nathan en Rensa

Tijdens deze online training ontdek je de praktische punten waar je bij een project met een warmtepomp voor verwarmen, koelen en warm tapwaterbereiding rekening mee moet houden.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Nathan is gehouden op dinsdag 23 november 2021.

Online training 'Hoe kan ik slim en snel het juiste feelgoed-klimaat in de woning inregelen' - door Rehau

Tijdens deze online training laten we je kennis maken met de NEA SMART 2.0 ruimteregeling van Rehau; van eenvoudigweg inbedrijfstellen tot de veelzijdige smart functies.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Rehau is gehouden op donderdag 11 november 2021.

Online training 'De innovatieve en commerciële kansen van de Avanta Ace' - door Remeha


Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. De nieuwe Avanta Ace van Remeha biedt installateurs belangrijke voordelen. Bekijk hier de download.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Remeha is gehouden op dinsdag 21 september 2021.

Online training 'Het installeren van een menggroep: sneller en preciezer met Grundfos Mixit' - door Grundfos

Wellicht herken je het probleem dat er eigenlijk te weinig uren in een dag zitten. Het besparen van kostbare tijd door het gebruiken van slimme oplossingen is daarom altijd welkom. Grundfos introduceert MIXIT. Een nieuw product waarmee je veel tijd kunt besparen.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Grundfos is gehouden op donderdag 1 juli 2021.


Online training 'WTW ventilatie installeren' - door Zehnder


Tijdens deze training krijg je informatie over alle facetten die aan bod komen bij het adviseren en installeren van een WTW ventilatiesysteem.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Zehnder is gehouden op donderdag 24 juni 2021.