Met de online trainingen van Rensa kun je je blijven ontwikkelen. Hoe, waar en wanneer jij dat wil. Of je nu tijdens een live uitzending vragen stelt aan de instructeur of de online training terugkijkt op een moment dat jou uitkomt.
 

Heb je een online training gevolgd of interesse in een eerder gegeven training? Op deze pagina kun je de online training van jouw keuze terugkijken. Zo stoom je jezelf klaar voor de toekomst, waar en wanneer jij dat wil.

Wil je het online trainingsaanbod bekijken en/of je inschrijven voor een volgende online training? Klik dan op onderstaande button.

Inschrijven

Online training 'Het selecteren en succesvol installeren van regelingen per vertrek’ - door Resideo

Tijdens deze online training geeft Resideo je inzicht in wat moet, mag en kan bij thermostatische regeling per vertrek. Daarnaast leer je die zoneregeling bij nieuwbouw en bestaande woningen in te vullen met de Honeywell Home oplossingen.

Door de “goed-beter-best”-benadering voldoe je aan de regelgeving maar houdt ruimte voor wensen van de klant. Door de modulaire opbouw houd je grip op de kostprijs en benodigde montage-uren.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Resideo is gehouden op dinsdag 7 november 2023.

Online training 'Wil je eenvoudig en duurzaam hybride verwarmen? Ontdek de Vaillant aroTHERM pure warmtepomp’ - door Vaillant

De aroTHERM pure is voorzien van R32 split technologie en is beschikbaar in vermogens van 4, 6, 8 of 10 kW. Samen met een eenvoudige installatie en gunstige prijs-/kwaliteitverhouding is de aroTHERM pure een aantrekkelijke hybride instapoplossing voor zowel de installateur als woningeigenaar. Wil je meer leren over de nieuwe aroTHERM pure lucht-water warmtepomp van Vaillant? Vaillant biedt praktische handvatten ter ondersteuning van de installatie en licht deze graag toe tijdens deze online training.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Vaillant is gehouden op maandag 2 oktober 2023.

Online training 'Installeren, inregelen en inbedrijfstellen van de Ela Ace Monoblock - Remeha’ - door Remeha

Met de introductie van de Elga Ace Monoblock wordt het installeren van een hybride warmtepompsysteem dit najaar nog eenvoudiger. Ook voor installateurs die niet STEK gecertificeerd zijn. Tijdens deze online training geeft Remeha alvast een voorproefje en toont zij dit nieuwe toestel dat speciaal voor de Nederlandse woningmarkt is ontwikkeld. Daarnaast leer je alles over de nieuwste introductie van Remeha: de Tzerra Ace-Matic.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Remeha is gehouden op maandag 13 juni 2023.

Online training 'Selecteer & installeer de Jaga koeloplossingen van vandaag en morgen’ - door Jaga en Rensa

Het is een feit dat de koelbehoefte in gebouwen toeneemt door de warmere zomers, maar hoe gaan we aan deze behoefte voldoen? Met koelsystemen uiteraard. We kunnen koelsystemen indelen in twee soorten: DX-koelsystemen (Directe Expansie), die werken op basis van F-gassen én de watergedragen koelsystemen.

Wij laten je in deze online training zien waarom Jaga volledig staat achter de watergedragen systemen en op welke manier je één binnenklimaatsysteem gecreëerd voor zowel koeling als verwarming.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Jagais gehouden op maandag 15 juni 2023.

Online training 'Installeren, regelen en inbedrijfstellen van Remeha Hybride warmtepompen' - door Remeha en Rensa

We kunnen niet meer om de hybride warmtepomp heen. Zeker nu de regering heeft aangekondigd dat vanaf de 2026 hybride warmtepomp of een variant hierop verplicht is bij vervanging van de cv-ketel.

Tijdens deze training leer je over de benodigde installatiecomponenten en het ontwerp, de samenwerking met de cv-ketel en de manier van regelen en het aansluiten op zowel hydraulisch, koude technisch als elektrisch vlak. Tot slot leggen we uit hoe het inbedrijfstellen in zijn werk gaat.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Remeha is gehouden op donderdag 13 oktober 2022.

Online training 'Extra kansen voor cascade: praktische uitleg over de nieuwe Condens 7000 HR ketel van Nefit Bosch' - door Nefit Bosch en Rensa

Nefit Bosch introduceert een nieuwe krachtpatser in HR- ketels: de Bosch Condens 7000 WP (Wall Power). Achter het compacte formaat gaat een vermogen schuil van 50 tot maar liefst 150 kW. En met de nieuwe cascadesets kan een vermogen van wel 600 kW op een vierkante meter worden gerealiseerd: het meest compacte systeem op de markt. En dat in een ongekend korte installatietijd.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Nefit Bosch is gehouden op donderdag 16 juni 2022.

Online producttraining 'Toekomstbestendig verwarmen met de hr-ketels van Vaillant' - door Vaillant en Rensa

Hoe kunnen de nieuwste hr-kertels ecoTEC plus en ecoTEC exclusive van Vaillant bijdragen aan toekomstgericht verwarmen en jouw klant maandelijks op de energierekening laten besparen. Tijdens deze online training krijg je antwoord op deze vragen.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Vaillant is gehouden op dinsdag 14 december 2021.

Online producttraining 'Warmtepompsystemen in woningen' - door Nathan en Rensa

Tijdens deze online training ontdek je de praktische punten waar je bij een project met een warmtepomp voor verwarmen, koelen en warm tapwaterbereiding rekening mee moet houden.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Nathan is gehouden op dinsdag 23 november 2021.

Online training 'Hoe kan ik slim en snel het juiste feelgoed-klimaat in de woning inregelen' - door Rehau

Tijdens deze online training laten we je kennis maken met de NEA SMART 2.0 ruimteregeling van Rehau; van eenvoudigweg inbedrijfstellen tot de veelzijdige smart functies.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Rehau is gehouden op donderdag 11 november 2021.

Online training 'De innovatieve en commerciële kansen van de Avanta Ace' - door Remeha


Remeha heeft de Avanta naar een next level gebracht. De vertrouwde sterke eigenschappen zijn aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen. De nieuwe Avanta Ace van Remeha biedt installateurs belangrijke voordelen. Bekijk hier de download.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Remeha is gehouden op dinsdag 21 september 2021.

Online training 'Het installeren van een menggroep: sneller en preciezer met Grundfos Mixit' - door Grundfos

Wellicht herken je het probleem dat er eigenlijk te weinig uren in een dag zitten. Het besparen van kostbare tijd door het gebruiken van slimme oplossingen is daarom altijd welkom. Grundfos introduceert MIXIT. Een nieuw product waarmee je veel tijd kunt besparen.

Bekijk deze training

Deze online training in samenwerking met Grundfos is gehouden op donderdag 1 juli 2021.


Online training 'WTW ventilatie installeren' - door Zehnder


Tijdens deze training krijg je informatie over alle facetten die aan bod komen bij het adviseren en installeren van een WTW ventilatiesysteem.

Bekijk deze training


Deze online training in samenwerking met Zehnder is gehouden op donderdag 24 juni 2021.